Printertest: HP Color LaserJet Pro M452dn

Inhoudsopgave

Printers zijn essentiële kantoormachines voor ons dagelijks werk.  Het kiezen van de beste printer die bij ons past, is voor ons erg belangrijk.
Er zijn verschillende factoren waarmee we rekening moeten houden wanneer we een printer kiezen, waaronder de prijs van de printer en tonercartridge, de afdruksnelheid van de printer, de netwerkverbindingsprocedures en de garantie van het product. Tegelijkertijd moeten we rekening houden met de beschikbaarheid van goedkope toner en hoe lang en vaak de printer kan worden gebruikt.

✨In deze blog introduceren we de HP Color Laser Jet Pro M452dn, een uitstekende laserprinter voor kleine kantoren of thuiskantoren.

 

Huismerk HP 410A BK+CMY Standaard Capaciteit Toners 4-Pack

 

Verkoopprijs: €69.95

Gebruik code: 15% korting

 

Huismerk HP 410X BK+CMY Hoge Capaciteit Toners 4-Pack

Verkoopprijs:€74.95

Gebruik code:15% korting

HP Color Laser Jet Pro M452dn is een multi-functionele printer met geweldige printprestaties. Dat zorgt ervoor dat onze dagelijkse drukopdrachten efficiënt en perfect kunnen worden uitgevoerd. De M452dn biedt een geweldige printkwaliteit met een printresolutie van 600 x 600 dpi of 38.400 x 600 verbeterde dpi. Ook de printsnelheid van deze printer is uitstekend. In elke minuut worden 28 pagina's kleurendocumenten of 24 pagina's zwarte tekstdocumenten geproduceerd. Originele HP tonercartridges met JetIntelligence zijn speciaal ontworpen om uw HP Color Laser Jet Pro M452 sneller te laten werken en 48% meer pagina's te produceren. Bovendien biedt het een Hi-Speed ​​USB 2.0-poort en een Ethernet 10/100/1000T-netwerk. HP Laser jet Pro M452dn heeft ook een ingebouwd 2-inch monochroom grafisch display. Het kan enige tijd duren om de gewenste functies aan te passen en toegang te krijgen, maar het is gemakkelijk te gebruiken en te lezen.

"Hoge kwaliteit afdrukken in kleur - Creëer briljante kleurendocumenten die indruk maken, gewoon op kantoor." De testresultaten bewijzen dat de afdrukkwaliteit van de HP M452dn-printer is zoals geadverteerd door HP. Met name de kleurafdrukkwaliteit van deze printer is bijna de beste van zoveel laserprinters van andere merken.
Hier zijn enkele exemplaren van de testpagina afgedrukt door de HP Color LaserJet Pro M452dn:

✿De nieuwe M452dn-machine wordt geleverd met een set originele HP 410A-tonercartridges (ook bekend als CF410A, CF411A, CF412A en CF413A). Deze cartridges hebben een standaardpaginaopbrengst van 2300 pagina's voor HP 410A zwarte en kleurentonercartridges.

✿Wanneer de originele HP 410A-toner op is, kunnen gebruikers deze vervangen door HP 410X-tonercartridges (ook bekend als CF410X, CF411X, CF412X en CF413X). Deze cartridges hebben een hoog paginarendement: 6500 pagina's voor HP 410X zwart, 5000 pagina's voor HP 410X geel, HP 410X cyaan en HP 410X magenta. Hierdoor hoef je de lege cartridges niet vaak te vervangen.

✿Bovendien zijn compatibele toner 410A en 410X-toner ook goede alternatieven voor de HP Laserjet Pro M452dn. De afdrukkwaliteit van compatibele cartridges is vrijwel hetzelfde als die van de originele. En compatibele HP 410A-inkt en HP 410 X-inkt produceren dezelfde pagina's als het origineel. Maar compatibele cartridges kosten slechts 1/4 van HP.

✿De Color Laserjet Pro M452dn kreeg 4,6 uit 5 beoordelingen van Amazon-recensenten, wat betekent dat de meeste gebruikers tevreden zijn over deze printer.

✿Gebaseerd op klantrecensies van Amazon is de hoge printkwaliteit de belangrijkste reden voor gebruikers om de HP Laserjet M452dn-printer te kopen. "Ik heb uitstekende kleurweergave, scherpe tekst en uitvoer van fotokwaliteit nodig voor een printer die geen arm en been kost. Tot nu toe heeft dit alles opgeleverd." - beoordeeld door gebruiker ChristopherBear.

✿Het is ook de moeite waard te vermelden dat veel gebruikers de afdruksnelheid van de printer hebben geprezen. Een andere gebruiker Meta Neuschuler beoordeelde “Het eerste wat mij opviel is hoe SNEL dit afdrukt! De testpagina werd bijna afgedrukt zodra we op de printknop op de pc drukten.”

HP 452dn printer is a fast, powerful color laserjet printer providing ideal printing performance. It’s a decent color laser printer for small offices and home offices. However, this printer is no longer available on HP.com or Amazon. HP replaced it with new machine HP Color Laserjet Pro M283fdw and HP Color Laserjet Pro M454dn. For now, M452dn printer is only available from Ebay or local stores.

True Image biedt premium compatibele HP 410A en HP 410X tonercartridges voor HP Color Laser Jet Pro M452dn. Wilt u weten hoeveel u kunt besparen door True Image-cartridges te gebruiken? Bezoek nu onze officiële website.

Printerhandleiding

Laat een reactie achter

Alle reacties worden gemodereerd voordat ze worden gepubliceerd

Aanbevolen producten